CKA – Första dagen på nya jobbet

1 oktober
4 KOMMENTARER

1 oktober utgör en milstolpe; det är första dagen i min nya tjänst för CKA – Centrum för kristen apologetik! Självklart är jag i full gång, jag skriver detta på tåget mot Karlskrona där jag ska medverka under en apologetikhelg i Pingskyrkan. Roligt!

Samtidigt råder det stor kontinuitet med min tidigare tjänst på CredoAkademin. Det är undervisningen från CredoAkademin som vi nu önskar få ge till församlingar över hela Sverige. Det är samma härliga kollegor som tidigare som jag har förmånen att arbeta med. Men det är en ny organisation (Credo arbetar ju med skolungdomar och studenter och vi kommer nu att arbeta med alla åldrar så då var det naturligt för oss att knoppas av och bli en självständig organisation). Och det är nya behov av vänner och understöd, nu när vi inte längre driver en folkhögskolekurs.

Tack ni som hört av er med glada tillrop! Tack ni som vill stå med och stödja oss! Nu börjar en ny tid för det apologetiska arbetet i Sverige!

 

4 KOMMENTARER till “CKA – Första dagen på nya jobbet”

 1. Guds välsignelse i denna viktiga, fortsatta tjänst!

 2. Lars Mörling skriver:

  Det har varit fantastiskt inspirerande att ha fått jobba med er genom åren. Jag ber för er och önskar att svensk kristenhet blir utrustad för att kunna ge relevanta svar till vår samtid.

 3. Hans Gyllensten skriver:

  Välsignelse, mod och vishet ifrån Gud !
  ??
  Go4It Stefan !

 4. Gud välsigne dig Stefan. Så tacksam för din gärning. Forsätt framåt i Kristi segertåg. Landet ligger för era fötter. Ljuset lyser i mörkret.

Skriv en kommentarSök